Poli Studs Iasi – CSM Steaua Eximbank Bucuresti 69-94(16-26;20-15;14-23;19-30)

Am avut astazi un meci greu, cu vicecampioana in exercitiu a LNMB, o echipa extrem de solida si reutabila, indiferent daca joaca acasa sau in deplasare.
Partida a avut un inceput echilibrat, am reusit sa tinem o buna parte a sfertului unu aproape de adversari, totusi am pierdut sfertul la 10 puncte.
Sfertul doi a adus victoria noastra pentru aceasta perioada , cu un joc foarte bun ,astfel ca la pauza aveam doar minus 5 puncte fata de adversarii nostri.
Undeva pe parcursul sfertului trei armasarii nu au mai reusit sa tina pasul cu jucatorii Stelei, astfel diferenta de scor a crescut, ajungind la finalul partidei la 25 de puncte.
A fost iarasi un meci in care lipsa playmaker-ului nostru s-a simtit puternic, plecarile dn echipa de asemenea, plus restul problemelor administrativo-financiare care inca treneaza, a fost iarasi un meci in „deplasare” chiar daca oficial ne-am numit gazde…
Totusi sunt citeva aspecte pozitive care trebuiesc remarcate dupa acest meci:
-cel mai bun meci de pina acum pentru Sinisa Cvetanovic, autorul unei double double cu 13 puncte si 10 recuperari.
-un meci foarte bun pentru Vlad Solopa cu 12 puncte si 6 recuperari
-rolul de playmaker asumat de Florin Popa(dupa ce nu a mai jucat de 5 ani pe aceasta pozitie) , cu 10 puncte si pase decisive
Toate aceste aspecte ne dau speranta si incredere pentru viitoarele meciuri -care vor fi preponderent acasa pe noua suprafata de joc – in asa fel incit sa reusim sa ne atingem pina la finalul campionatului obiectivul propus.

Urmatorul meci al Armasarilor este pe 3 februarie cu campioana UBT Cluj in sala polivalenta din Iasi pe noua suprafata de joc!