CSU Sibiu – Poli Studs Iasi 87 – 66 (27-20;19-22;20-8;21-16)

Un meci greu, asa cum era de asteptat, in vacarmul din „jungla galbena„, cu o echipa extrem de puternica care se bate si anul acesta la podium – CSU Sibiu.
Am inceput bine meciul , in primul sfert am reusit la un moment dat sa fim la egalitate cu sibienii , 17 – 17, totusi primele zece minute incheindu-se cu plus sapte puncte in favoarea gazdelor.


In sfertul doi am intrat foarte bine in ritmul de meci „run&gun” impus de formatia gazda, am fost exacti in aruncari si agresivi in actiuni, am reusit sa cistigam aceasta parte a meciului cu 22-19.
Din pacate, dupa pauza, echipa Sibiului a devenit foarte agresiva in aparare, atacurile noastre nu au mai avut aceeasi exactitate si agresivitate, nu am mai reusit sa controlam mingile sub panou si am facut destule greseli individuale -am dat astfel ocazia gazdelor sa cistige repriza a doua detasat cu 41-24.
A fost un meci in care o repriza am demonstrat ca putem tine pasul si putem pune probleme unei echipe foarte puternice cum este CSU Sibiu, dar din pacate acest lucru nu a fost destul.
In final, un meci cu doua jumatati diametral opuse pentru noi, un meci care se inscrie in linia meciurilor grele pe care le-am avut de jucat numai in deplasare in aceasta prima parte de sezon.