Dinamo Bucuresti – Poli Studs Iasi 66-84(17-17;16-23;22-20;11-24)

A venit si prima victorie din acest campionat pentru armasari, in urma unui meci cu un adversar care cauta, ca si noi, sa cîstige.
A fost un prim sfert echilibrat, terminat cu 17-17, cele doua formatii s-au succedat pe rind la conducere.
Finalul primei reprize i-a gasit pe armasari la conducere, cu 7 puncte avans, dupa 20 de minute in care au fost 5 schimbari la conducere, Dinamo replicînd hotarit atacurilor noastre.


Sfertul trei a fost unul destul de slab pentru armasari, gazdele reusind ,la finalul lui, sa se apropie la doar 5 puncte.
Ultimele zece minute au fost cîstigate clar de baietii nostri cu 24-11, acest fapt consfintind victoria finala cu 84-66.
A fost practic o victorie normala, am dominat la toate capitolele – procentaje la actiuni, recuperari, procentaje la libere, steals, blocaje – o victorie buna care ne mentine in graficul evitarii retrogradarii.
Inca un fapt, la fel de important ca victoria in sine din aceasta seara, este ca am mai jucat un meci in aceasta formula noua de o luna si jumatate – lucru care duce la cresterea coeziunii echipei, la sudarea legaturilor de joc si la cresterea eficientei per total.