În cea de a cincea etapă a Ligii Naționale, partida BC SCM Timisoara – POLI STUDS IAȘI s-a terminat cu scorul 109 – 73(35-17;25-18;22-15;27-23).
Cu un lot decimat de accidentarile din ultimul timp, cu oboseala acumulata dupa meciuri jucate numai in deplasare, armasarii noștri au incercat sa tina pasul cu o echipa a Timisoarei care a inceput foarte bine acest campionat.
Chiar si in aceste conditii am avut principalul marcator al meciului, pe Michael Balogun care a terminat partida cu 29 de puncte, 4 recuperari, 3 assist si un procentaj de 62% de la trei puncte!
Am jucat si acest meci cu un centru care de abia azi a venit la echipa, Jaleel Roberts, care , chiar si in aceste conditii, a avut un joc spectaculos cu dunkuri – 4 la numar – la final de meci avind un total de 14 puncte marcate si doua capace, din care unul pus la mare inaltime si unul pe panou lui Diaz.
Giorgi Tsintsadze confirma forma buna in care se afla contribuind si el cu 15 puncte, 6 assist si 5 rebounds.
Ceilalti marcatori ai armasarilor au fost Reggie Keely cu 7 puncte, 7 recuperari si 3 assist, Sinisa Cvetanovic cu 4 puncte, 4 recuperari si 2 assist si Florin Popa cu 4 puncte.
Peste toate acestea, marele cistig de astazi este ca avem un centru apt de joc, puternic si spectaculos, Jaleel Roberts ,care ne va ajuta mult in meciurile viitoare.
Luptam in continuare, asteptam sa ne vina intaririle de saptamina viitoare, intariri care sa se integreze repede in jocul echipei – drumul este de abia la inceput si vom lupta pentru fiecare centimetru de parcurs din acest drum.
Urmatorul meci al echipei este pe data de 11 noiembrie, in deplasare, la UBT Cluj Napoca.