În cea de a patra etapă a Ligii Naționale, partida CSM Steaua – POLI STUDS IAȘI s-a terminat cu scorul 84 – 63 (44 – 32). Armăsarii noștri au arătat un joc în creștere, deși fără nici un centru de meserie pe teren, cu un Reggie Keely în mînă bună, cu un total de 26 de puncte și 5 recuperări și un procentaj al aruncărilor de 3 puncte de 80%, secondat de Giorgi Tsintsadze cu 10 puncte și 7 pase decisive și Mike Balogun cu 10 puncte marcate, toate din șuturi de 2 puncte.

Sinisa Cvetanovic a arătat mai mult în acest meci, evident în creștere după cele două săptămîni de boală iar tînărul Vatră Răzvan principalul cîștig al echipei în această seară, cu o apărare foarte bună, patru recuperări, doua ofensive si doua defensive și 3 puncte puse pe tabelă din aruncări libere. Ca eficiență a fost comparativ, peste Jermale Jones cu o aruncare de 3 puncte marcată și 2 recuperări defensive.
Am jucat cu finalista Ligii Naționale din sezonul trecut, la ea acasă, conducînd-o cîteva minute bune. Trăgînd o concluzie la cald, sîntem în creștere, vom arăta mult mai bine după pauza pentru preliminariile WorldCup. Pînă atunci își va reveni Andrei Calenic, accidentat la Timișoara, Michalis Liapis, entorsă la genunchi în această seară. Jaleel Roberts, 2,16 metri se va integra în jocul echipei el urmînd să sosească săptămîna viitoare în Iași.
Următoarea partidă a armăsarilor se va disputa în 4 noiembrie la Timișoara cu BC SCM din localitate.